Agrestówka, nalewka z agrestu z imbirem
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/07/agrestowka-nalewka-z-agrestu-z-imbirem.html
Agrestówka, nalewka z agrestu z imbirem jest idealna na jesienne i zimowe chłodne wieczory, ponieważ wspaniale rozgrzewa. Wprawdzie trzeba na nią trochę poczekać, bo leżakowanie trwa kilka miesięcy, ale zdecydowanie warto. Ja zrobiłam ją z ciemnych owoców agrestu, pyszna jest też ta z jasnych. Natomiast imbir nadaje jej charakteru i przyjemnie rozgrzewa.Kulinarne inspiracjeNa blogu...
Najnowsze przepisy
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 23
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 20
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 18
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 102
Przepisy z bloga
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 56
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 55
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 64
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 60
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 69
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 66
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 64
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 87
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 136
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 99
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 414
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 314
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 259
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 202
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 137
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 102








































