Agrestówka, nalewka z agrestu z imbirem
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/07/agrestowka-nalewka-z-agrestu-z-imbirem.html
Agrestówka, nalewka z agrestu z imbirem jest idealna na jesienne i zimowe chłodne wieczory, ponieważ wspaniale rozgrzewa. Wprawdzie trzeba na nią trochę poczekać, bo leżakowanie trwa kilka miesięcy, ale zdecydowanie warto. Ja zrobiłam ją z ciemnych owoców agrestu, pyszna jest też ta z jasnych. Natomiast imbir nadaje jej charakteru i przyjemnie rozgrzewa.Kulinarne inspiracjeNa blogu...
Najnowsze przepisy
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 6
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 10
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 15
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 17
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 12
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 29
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 56
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 56
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 65
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 60
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 71
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 68
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 70
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 90
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 138
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 102
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 578
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 505
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 486
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 418
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 382
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 373
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 256
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 253
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 251









































