Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 58
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 68
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 76
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 36
Aligot
Aligot to popularne we Francji danie, które powstaje z połączenia puree ziemniaczanego z żółtym serem, śmietanką, masłem oraz często także z czosnkiem. Ser, który Francuzi dodają do tego dania to ser Tomme fraîche, dość trudny do kupienia poza Francją, dlatego też często zastępuje się go mozzarellą, Gruyere oraz serem szwajcarskim. Przy wyborze sera należy kierować… The post Aligot appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Szybkie bułeczki z ciasta francuskiego i czekolady zrobisz... ⇖ 39
Smażone hiszpańskie papryczki padron to jedno z moich... ⇖ 48
Roladki mięsne są zawsze dobrym sposobem na urozmaicenie... ⇖ 137
Wegański gulasz z bakłażana i czerwonej soczewicy, to... ⇖ 88
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4012
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3510
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2261
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1480
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 955
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 829
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 813