Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 26
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 54
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 29
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 31
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 33
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 36
Amoniaczki z Krzemienicy – kuchnia podkarpacka
Amoniaczki to kruche ciasteczka posypane cukrem, ktore spulchnione sa dzieki dodaniu do ciasta amoniaku (wodoroweglanu amonu). Skladnik ten nadaje miekkim ciasteczkom charakterystycznej chrupkosci. Am...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 42
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 95
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 81
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 109