Najnowsze przepisy
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 5
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 9
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 33
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 91
Amoniaczki
SKŁADNIKI: - 1 kg maki pszennej- 4 jaja- 4 zoltka- 2 szklanki cukru pudru- 20 dag masla- 1/2 szkl. kwasnej smietany- 1 cukier waniliowy- 2 dag amoniaku WYKONANIE :Wszystkie skladniki wyrobic, rozwalkowac na stolnicy na okolo 1/2cm wycinac ciasteczka (ksztalt wedlug uznania) moczyc w delikatnie roztrzepanym bialku, posypac cukrem krysztalem,Piec na zloty kolor w temp. okolo 160-190*
Przepisy z bloga
Czasem najlepiej smakują proste desery, a przygotowanie... ⇖ 687
Na pewno wiele z nas próbowało popularne ciastka Cantucci... ⇖ 560
Jednym z moich ulubionych dań jest kebab <3 więc dziś... ⇖ 841
Chyba każdy z nas uwielbia tradycyjne ciasto kruche...... ⇖ 661
Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie muszę to... ⇖ 650
Ciasto z makiem bardzo często pojawia się u mnie w domu,... ⇖ 625
Gdy pogoda nie dopisuje, takie właśnie danie się wpisuje... ⇖ 662
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4060
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3543
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2270
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1513
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 975
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 835
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 829