Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym

Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym to bardzo prosty i szybki deser, który jest zarazem słodki i trochę też kwaśny. Kajmak daje mu wiele słodyczy. Natomiast dżem porzeczkowy nadaje andrutom kwasowości. Idealne połączenie dla osób lubiących niezbyt słodkie desery. … Continued Artykuł Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 18
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 35
Cukinia z patelni z cebulą to pyszna i szybka propozycja... ⇖ 71
Ciasto drożdżowe ze śliwkami z kruszonką zawsze super... ⇖ 76
Potrzebujecie przygotować w miarę szybki, ale pyszny i... ⇖ 90
Babeczki z malinami to pyszny deser idealny na przyjęcie w... ⇖ 101
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204