Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 11
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 64
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 47
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 66
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 62
Aperol Spritz
Aperol Spritz to ponad 110-letnia historia. Aperol Zacznijmy zatem od początku. W roku 1912 bracia Luigi i Silvio Barbieri, właściciele firmy z likierami mieszczącej się w Padwie, postawili sobie za cel stworzyć wyjątkowy likier, aperitif. Ich prace trwały siedem lat, a w roku 1919 powstał, po wielu próbach, błędach i tym podobnych historii Aperol. Idealna… Czytaj dalej Aperol Spritz Artykuł Aperol Spritz pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 135
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 49
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 66
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 35