Ashta...

Calosc, to jest wstep i sam przepis, podaje za autorka bloga Taste of Beirut: Ashta, libanska smietanka, jest podstawa wszystkich nadziewanych ciastek. Jednak nie zawiera ona smietany! Oczywiscie, byl taki czas, kiedy ashta byla czysta smietanka. Dzisiaj robi sie ja z mleka (w Libanie czesto zmleka w proszku), chleba tostowego a amerykanskim stylu i z dodatkow sma...
Najnowsze przepisy
Are you ready to take your taste buds on a tropical... ⇖ 9
Let me tell you about one of my absolute favorite weeknight... ⇖ 9
Oh my goodness, have you ever tried Tuscan garlic chicken... ⇖ 7
There’s something truly magical about the smell of... ⇖ 8
Oh my goodness, let me tell you about this Mexican corn... ⇖ 10
Oh my goodness, let me tell you about the sheer comfort of... ⇖ 12
Oh, let me tell you about these delicious stuffing balls!... ⇖ 12
Oh my goodness, let me tell you about these creamy cream... ⇖ 15
Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami to jeden z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 211
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 217
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 268
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 242
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 268
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 747
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 271
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 228
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 168
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 160