Babeczki szpinakowe
Źródło: http://ejszet.blogspot.com/2019/10/babeczki-szpinakowe.html
Babeczki szpinakowe nie tylko swietnie sie prezentuja, ale rowniez rewelacyjnie smakuja. Duza ich zaleta jest to, ze na dlugo utrzymuja wilgoc, dzieki czemu nawet przez kilka dni smakuja jak swieze. Szczerze Wam polecam ten przepis.SKŁADNIKI180 g jogurtu naturalnego70 g mrozonego szpinaku100 g masla2 jajka130 g cukru200 g maki pszennej tortowej1/2 lyzeczki proszku do pieczenia1/2 lyzeczki sodysko...
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 17
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 25
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 33
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Latem lepiej smakuje to, co orzeźwiające. Smak cytryny,... ⇖ 298
Taki placek czekoladowy, to nie tylko pyszny wypiek, ale... ⇖ 421
Zupa serowa z warzywami i mięsem mielonym, to potrawa, na... ⇖ 529
Ostatnio mało mnie na blogu z przepisami kulinarnymi. To... ⇖ 509
Współczesne targi to nie tylko miejsce prezentacji... ⇖ 519
Pączki budyniowe Pączki hiszpańskie (gniazdka)Pączki ze... ⇖ 639
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1883
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1270
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 755
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 705
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 619
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 612
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 490
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 477









































