Babka marmurkowa bez glutenu
Źródło: http://ugotujiprzetestuj.blogspot.com/2025/04/babka-marmurkowa-bez-glutenu.html
Puszysta, miękka i cudownie wilgotna – ta babka marmurkowa to bezglutenowy klasyk w wielkanocnym wydaniu! Dzięki jogurtowi greckiemu i delikatnej mieszance mąki kukurydzianej i ryżowej, zaskakuje lekkością i subtelną słodyczą. Idealna do filiżanki kawy czy herbatki…A goście będą wołać o dokładki! Potrzebujemy:3 jajka60 g cukru80 g mąki ryżowej50 g mąki kukurydzianej100 g jogurtu greckiego (w temperaturze pokojowej)100 g oleju40 g budyniu waniliowego/śmietankowego w...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 13
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 17
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 13
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Tort z musem wiśniowym i białą czekoladą – elegancja... ⇖ 184
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego... ⇖ 157
Jeśli lubisz połączenie chrupiących orzechów, kremowej... ⇖ 211
Grillowanie to świetna sprawa, ale co, jeśli pogoda nie... ⇖ 151
Nie ma nic lepszego niż domowe ciasto z jabłkami, które... ⇖ 207
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 66
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 66
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 61
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 47









































