Babka miodowo-kokosowa ze skórką cytryny
Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2020/03/babka-miodowo-kokosowa-ze-skorka-cytryny.html
Przygotowałam babkę miodowo- kokosowo- cytrynową. Można użyć do niej różnej mąki: pszennej, orkiszowej, ryżowej, kokosowej. Ja użyłam różnych.Przygotować niedużą formę na babkę, wysmarować tłuszczem i oprószyć.3 jaja2 duże łyżki miodu wielokwiatowegoskórka z jednej cytryny (umyta, sparzona, najlepiej ekologiczna)sok z połówki cytryny3/4 szklanki mleka kokosowego1 i...
Najnowsze przepisy
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 8
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 23
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 38
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 51
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 60
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 73
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 82
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 519
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 428
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 402
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 399
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 393
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 273
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 261








































