Babka ponczowa
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2020/04/babka-ponczowa.html
Babka ponczowa francuska babka rumowa Savarin. Babka ponczowa Savarin, francuska babka nasączona rumem to lekkie i puszyste ciasto przesiąknięte aromatycznym syropem. Smakuje obłędnie na ciepło i na zimno. Można ją podawać z bitą śmietaną i owocami, albo polać porcję ciasta sosem wiśniowym.Francuska babka rumowa ma polskie korzenie, choć istnieje kilka historii dotyczących jej...
Najnowsze przepisy
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 28
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 33
Ciasto Prince Polo to propozycja dla tych, którzy lubią... ⇖ 34
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 24
Muffiny piernikowe z kremem to prosty, a jednocześnie... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 40
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 49
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 89
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 70
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3255
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2196
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1563
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 869
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 799
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 771
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 733
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 731









































