Babka ponczowa

Babka ponczowa francuska babka rumowa Savarin. Babka ponczowa Savarin, francuska babka nasączona rumem to lekkie i puszyste ciasto przesiąknięte aromatycznym syropem. Smakuje obłędnie na ciepło i na zimno. Można ją podawać z bitą śmietaną i owocami, albo polać porcję ciasta sosem wiśniowym.Francuska babka rumowa ma polskie korzenie, choć istnieje kilka historii dotyczących jej...
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 13
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 12
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 17
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 14
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 13
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 14
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 19
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 40
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 47
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 64
Przepisy i moje ulubione dania z air frayera z książki... ⇖ 97
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 380
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 359
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 344
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 274