Najnowsze przepisy
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 2
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 9
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 12
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 11
BABKA ZIEMNIACZANA ( KARTOFLAK)
Ile regionow tyle nazw, a smakuje zawsze tak samo dobrze. Ja ten przysmak podlaski przygotowuje wg receptury mojej babci. Odciskam wode w tarkowanych ziemniakow, wlewam na jej miejsce tyle samo mleka i dzieki temu babka wychodzi delikatniejsza i smaczniejsza. Ma rowniez jasniejszy kolor ( szczegolnie jesli wiosna przygotowujemy ja nie z nowych a starych ziemniakow. Polecam !Skladniki:3 kg ziemniak...
Przepisy z bloga
Rabarbarjest źródłem witamin z grupy A, C oraz E. Jest... ⇖ 389
Domowe pieczywo ma same zalety. Oprócz tego, że wiemy co... ⇖ 431
W chwili obecnej o wyjściu z domu do baru czy restauracji... ⇖ 586