Bagietki śniadaniowe
Źródło: https://sprawdzonakuchnia.pl/bagietki-sniadaniowe/
Bagietki śniadaniowe na zaczynie drożdżowym zwanym poolish. Poolish przygotowujemy zawsze z równych proporcji mąki i wody ze szczyptą drożdży, aby był pełnowartościowy, potrzebuje około 12 godzin w ciepłym miejscu. Zaczyn w tym czasie rośnie, a na powierzchni pojawia się mnóstwo pęcherzyków powietrza. Należy pamiętać, aby poolish nie czekał zbyt długo, jeśli zacznie opadać i tracić pęcherzyki powietrza, zrezygnowałabym... Read More Artykuł Bagietki...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 33
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 114
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 136
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 234
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 286
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1900
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1306
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 586
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































