Bajgle
Źródło: http://www.bullio.pl/bajgle/
Tradycyjne bajgle należy przed pieczeniem włożyć do wrzącej wody. Można posypać makiem lub sezamem. Mąkę przesypać do miski. Ciepłą (nie gorącą!) wodę wymieszać z miodem i drożdżami, a następnie dodać […]
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 8
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 82
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 21
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 22
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 17
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Pyszne, aromatyczne szaszłyki drobiowe w sosie BBQ,... ⇖ 174
Ciasto na herbatnikach z kremem na bazie mascarpone.... ⇖ 5104
Stripsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych, podawane... ⇖ 423
Kanapka inspirowana popularnym burgerem drwala w wersji z... ⇖ 885
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 425
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 394
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 323
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 317
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 273
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 207
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 187
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 150
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 138









































