Bajgle
Źródło: http://www.bullio.pl/bajgle/
Tradycyjne bajgle należy przed pieczeniem włożyć do wrzącej wody. Można posypać makiem lub sezamem. Mąkę przesypać do miski. Ciepłą (nie gorącą!) wodę wymieszać z miodem i drożdżami, a następnie dodać […]
Najnowsze przepisy
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 16
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 14
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pyszne, aromatyczne szaszłyki drobiowe w sosie BBQ,... ⇖ 176
Ciasto na herbatnikach z kremem na bazie mascarpone.... ⇖ 5105
Stripsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych, podawane... ⇖ 426
Kanapka inspirowana popularnym burgerem drwala w wersji z... ⇖ 888
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 472
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 344
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 343
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 302
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 229
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 200
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 178
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 177
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 160









































