Bakłażan Faszerowany Mięsem I Warzywami
Źródło: https://www.dzisjagotuje.pl/2020/04/bakazan-faszerowany-miesem-i-warzywami.html
Lubicie zapiekane warzywa? U dziś przepyszny bakłażan nadziewany mięsem i warzywami <3 Musicie spróbować tego przepisu... dla mnie rewelacja <3 SKŁADNIKI:4 bakłażany400g mięsa wołowo-wieprzowego 400g passaty pomidorowej270g świeżych pieczarek brązowych3 cebule1 papryka zielona1 papryka żółta1 papryka czerwona1 kulka mozzarelli1/3 łyżeczki cynamonu1 łyżeczka bazylii...
Najnowsze przepisy
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 2
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 6
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 7
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 13
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 20
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 28
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 29
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Czasem najlepiej smakują proste desery, a przygotowanie... ⇖ 876
Na pewno wiele z nas próbowało popularne ciastka Cantucci... ⇖ 739
Jednym z moich ulubionych dań jest kebab <3 więc dziś... ⇖ 1130
Chyba każdy z nas uwielbia tradycyjne ciasto kruche...... ⇖ 868
Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie muszę to... ⇖ 842
Ciasto z makiem bardzo często pojawia się u mnie w domu,... ⇖ 821
Gdy pogoda nie dopisuje, takie właśnie danie się wpisuje... ⇖ 884
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3161
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1526
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 864
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 771
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 737
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 721
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 708
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































