Bakłażany po kaszubsku
Źródło: http://kuchnia-w-sloncu.blogspot.com/2024/12/bakazany-po-kaszubsku.html
Jestem wielką fanką bakłażana i za każdym razem wydaje mi się, że oto ten właśnie sposób na to piękne warzywo, jest tak dobry, że każdego do siebie przekona.Tym razem myślę dokładnie tak samo, a dodatkowo być może niejedna osoba przekona się do rodzynek ;)Bo chociaż ja od rodzynek zazwyczaj stronię, w szczególności w słodkim wydaniu, tak w słonych daniach, jako przełamanie smaków naprawdę świetnie grają!Zapraszam więc do pochylenia się nad półmiskiem...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 11
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 13
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 26
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 19
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 22
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 26
Uwielbiam zbierać grzyby, jednak zazwyczaj jedzenie ich... ⇖ 24
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 43
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 64
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 72
Zastanawiałam się ostatnio co sprawia, że dom pachnie... ⇖ 110
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 568
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 494
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 480
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 404
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 369
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 245
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245








































