Barszcz biały chrzanowy na zakwasie z jajem i boczkiem

Czy barszcz biały chrzanowy je się tylko w Wielkanoc? a kto tak powiedział? on jest smaczny o każdej porze roku i smakuje obłędnie.Dziś wersja na własnym zakwasie, zrobicie go sami bo to rzecz prosta.Potem będziecie delektować się wspaniałą zupą przez cały rok.Barszcz chrzanowy na zakwasie.CZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 7
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 11
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 48
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 50
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 60
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 61
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 150
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 93
Niedawno pisałam wam o chicharrón ale z boczku a tym... ⇖ 78
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 293
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 244
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173