Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 11
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 11
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 64
Barszcz biały według kuchni staropolskiej
Barszcz biały według kuchni staropolskiejBarszcz biały różni się od żuru zakwasem użytym do zaprawienia go. Zakwas ten jest robiony na bazie mąki pszennej, podczas gdy do żuru bierzemy mąkę żytnią. W związku z tym barszcz jest nieco delikatniejszy w smaku od żurku i bardziej „majerankowy”. Jest oczywiście równie smaczny jak żur i ma tylu zwolenników ilu jest wielbicieli...
Przepisy z bloga
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 11
Murzynek z truskawkamiUpieczemy ciasto bardzo popularne,... ⇖ 25
Sałatka ziemniaczana z sosem greckim Bardzo smaczna... ⇖ 21
Sałatka wiosenna rzodkiewkowaProsta sałatka z rzodkiewki,... ⇖ 30
Kiełbasa z cebulą i papryką z patelniProste, swojskie... ⇖ 36