Barszcz czerwony z botwinką – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2022/05/barszcz-czerwony-z-botwinka-kuchnia.html
Barszcz czerwony z botwinką – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Korczyna, gmina Korczyna, powiat krośnieński Botwina to nazwa, która może oznaczać zarówno młode buraczki ćwikłowe wraz z łodygami i liśćmi, jak i zupę przygotowaną na bazie tych buraczków. Zwykle gotowana jest na wywarze warzywnym i zabielana śmietaną z mąką, co sprawia że jest bardziej zawiesista i kremowa w...
Najnowsze przepisy
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 8
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 18
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 21
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 28
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 22
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 103
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 602
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 524
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 500
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 436
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 406
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 401
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 397
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 278
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 269
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 269









































