Barszcz czerwony z botwinką – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2022/05/barszcz-czerwony-z-botwinka-kuchnia.html
Barszcz czerwony z botwinką – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Korczyna, gmina Korczyna, powiat krośnieński Botwina to nazwa, która może oznaczać zarówno młode buraczki ćwikłowe wraz z łodygami i liśćmi, jak i zupę przygotowaną na bazie tych buraczków. Zwykle gotowana jest na wywarze warzywnym i zabielana śmietaną z mąką, co sprawia że jest bardziej zawiesista i kremowa w...
Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 7
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 8
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 7
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 13
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 81
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 464
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 307
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 291
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 732
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 592
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 279
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 268
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































