Barszcz czerwony z tartych buraczków

Barszcz czerwony z tartych buraczków Prosty, błyskawiczny barszczyk z tartych buraków ze słoika to doskonały dodatek do pierogów, krokietów i pasztecików. Do jego przygotowania wykorzystujemy bulion lub rosół z dnia poprzedniego i buraczki ze słoika, najlepiej własnej roboty. Zupa gotowa jest w 20 minut.Składniki:1 słoik buraczków tartych 0,5 l2 l bulionu mięsnego lub...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 7
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 10
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 8
Ruskie kluski z ziemniakami Kluski ruskie w 20 minut na... ⇖ 11
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 9
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 106
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 141
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 64
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 71
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 69
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 209
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 821
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 312
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 254