Barszcz czerwony

Barszcz czerwonySzybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem to specjalność naszej babci Kseni. Barszczyk prosty do ugotowania. Pierożki możemy ulepić wcześniej, większą ilość i zamrażać. Po odmrożeniu i ugotowaniu są tak smaczne jak świeżo lepione. Składniki:2 uda z kurczaka4 średnie buraki1 duża marchew1 mały selersok z 1/2 cytryny2 ząbki czosnkuprzyprawy: sól, pieprz2 łyżki maggi1 łyżeczka cukru2 grzybki suszone2 liście laurowe4-5 ziarenek...
Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na szybką, sycącą i wyjątkowo smaczną... ⇖ 12
Cześć Kochani zapraszam na przepis z serii PRZETWORYTym... ⇖ 24
Witam Kochani! Polecam przepyszne placki najlepsze ze... ⇖ 19
Dlaczego ten gulasz to strzał w dziesiątkę?Bogactwo... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Dokładniej kluski ziemniaczano-dyniowe z dziurką. Trwa... ⇖ 33
Prosta surówka z kapusty, jabłka, marchewki i cebuli... ⇖ 37
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1578
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 266
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 216
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 204
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 166
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 160
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 155
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 128