Barszczyk z botwinki. Zupa buraczkowa z botwinką.
Źródło: http://kuchniazwidokiemna.blogspot.com/2019/06/barszczyk-z-botwinki-zupa-buraczkowa-z.html
Dzis zapraszam na lekka, wiosenna zupe buraczkowa. Sezon na botwinke w pelni, a jako ,ze jest bardzo zdrowa i smaczna trzeba ja wykorzystac :) Ja swoja zupe przygotowuje na skrzydelkach z kurczaka, ma byc lekka, ale rownie dobrze smakuje na dowolnej wedzonce, lub jeszcze lzej na bulionie warzywnym.Skladniki- 4 skrzydelka z kurczaka- duzy peczek botwinki z sredniej wielkosci buraczkami- 1 marchewka...
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 12
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 47
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam Was na małe co nieco. Pyszne wafelki z... ⇖ 532
Zapraszam na wyśmienity serniczek. Sernik z kaszą manną.... ⇖ 599
Przepisów na klopsiki na blogu jest już kilka, bardzo je... ⇖ 523
Babka budyniowa. Lekka, mięciutka, wilgotna i aromatyczna.... ⇖ 636
Coleslaw - pyszna surówka, popularna niemalże na całym... ⇖ 1566
Dziś przychodzę do Was z propozycją na błyskawiczny w... ⇖ 791
Fuczki to naleśnikowe placuszki z kiszoną kapustą.... ⇖ 629
Zupa fasolowa. Gęsta i sycąca. Doskonała na pożywny... ⇖ 562
Ozorki, danie dla smakoszy podrobów. Odpowiednio... ⇖ 686
Dziś zapraszam Was na pysznego kurczaka w sosie curry z... ⇖ 677
Dzień dobry, witam się z wami po dłuższej przerwie i... ⇖ 1237
Ogórki to chyba najlepsze w obróbce i najbardziej... ⇖ 1010
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2828
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2115
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1462
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 849
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 752
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 683
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 653
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650









































