Batonik (krówkowaty) z soloną tahiną i kokosem - wegański, bez orzechów...

I am completely in love with this recipe. Tahini (made from ground sesame seeds) is versatile and delicious ingredient to use in baking. Through lots of experimentation, I ve found that salting it and mixing it with coconut brings out its flavour in a subtle way, reducing its natural richness and providing it with an extra little bite. Przepis z książki Livia s...
Najnowsze przepisy
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 9
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 11
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 11
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 10
Oh, let me tell you about my love for quinoa power bowls!... ⇖ 10
Polędwiczki z Kurczaka w Pikantnej Miodowej Glazurze(do... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 212
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 218
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 269
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 243
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 268
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 317
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 195
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192