Batonik (krówkowaty) z soloną tahiną i kokosem - wegański, bez orzechów...
Źródło: http://lejdi-of-the-house.blogspot.com/2020/04/batonik-krowkowaty-z-solona-tahina-i.html
I am completely in love with this recipe. Tahini (made from ground sesame seeds) is versatile and delicious ingredient to use in baking. Through lots of experimentation, I ve found that salting it and mixing it with coconut brings out its flavour in a subtle way, reducing its natural richness and providing it with an extra little bite. Przepis z książki Livia s...
Najnowsze przepisy
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 6
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 14
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 12
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 8
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 15
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 23
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 231
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 232
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 292
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 265
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 285
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 581
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 274
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 263
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































