Beza szwajcarska
Źródło: https://smartbake.pl/beza-szwajcarska/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beza-szwajcarska
Pyszna, krucha, delikatna beza szwajcarska stanowi świetną alternatywę do tradycyjnej bezy francuskiej. W porównaniu do niej jest stabilniejsza, nie odkształca się, nie pęka i nie rozpływa się w trakcie pieczenia. W porównaniu do bezy francuskiej jest bardziej sucha, ale to sprawia, że przełożona kremem może wytrzymać dłużej. Składniki i proporcje potrzebne do jej przygotowania...
Najnowsze przepisy
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 12
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 17
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 350
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 340
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 921
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 900
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 932
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2986
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2139
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1485
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 672
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 668
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































