Beza szwajcarska
Źródło: https://smartbake.pl/beza-szwajcarska/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beza-szwajcarska
Pyszna, krucha, delikatna beza szwajcarska stanowi świetną alternatywę do tradycyjnej bezy francuskiej. W porównaniu do niej jest stabilniejsza, nie odkształca się, nie pęka i nie rozpływa się w trakcie pieczenia. W porównaniu do bezy francuskiej jest bardziej sucha, ale to sprawia, że przełożona kremem może wytrzymać dłużej. Składniki i proporcje potrzebne do jej przygotowania...
Najnowsze przepisy
Szarlotka zawijana to pyszna i efektowna wariacja na temat... ⇖ 9
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 14
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 8
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 344
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 331
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 897
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 870
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 907
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2161
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1155
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 1000
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 899
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 677









































