Beza szwajcarska
Źródło: https://smartbake.pl/beza-szwajcarska/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beza-szwajcarska
Pyszna, krucha, delikatna beza szwajcarska stanowi świetną alternatywę do tradycyjnej bezy francuskiej. W porównaniu do niej jest stabilniejsza, nie odkształca się, nie pęka i nie rozpływa się w trakcie pieczenia. W porównaniu do bezy francuskiej jest bardziej sucha, ale to sprawia, że przełożona kremem może wytrzymać dłużej. Składniki i proporcje potrzebne do jej przygotowania...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 13
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 21
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 349
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 339
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 918
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 900
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 929
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1977
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1935
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1361
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 797
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 718
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 600









































