Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 25
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Biała kiełbasa

1 kg łopatki15-20 g soli peklującej2-4 g mielonego pieprzu czarnegookoło 100 ml przegotowanej letniej wodyMięso myjemy kroimy na mniejsze i mielimy maszynką do mięsa mielonego .Do mięsa mielonego dodajemy peklującą sól mieszamy dość dokładnie i pozostawiany na 12 godzin do zapeklowania .Po tym czasie dodajemy pieprz czarny i wodą szybko i...
Przepisy z bloga
PULPETY500 g mięsa2 łyżki bułki tartej1 jajko15 całych... ⇖ 52
1 galaretka gruszkowa300 ml wrzącej wody400 g jogurtu... ⇖ 50
Często zostaje mięso czy kiełbasa z grilla , często... ⇖ 138
CIASTO1/2 kg mąki pszennejokoło 150 ml ciepłej wody1... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1365
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 697
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266