Najnowsze przepisy
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 1
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 1
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 3
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 12
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 14
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 6
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 75
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 154
Biały barszcz z jajkiem na wędzonce
Mocny rozgrzewająca, pachnąca wędzonką i opalaną cebulką zupa z dodatkiem świątecznego jajka smakuje rewelacyjnie i szybko znika z talerzy naszych gości. Jest obowiązkową potrawą naszego Wielkanocnego stołu.Składniki:500g wędzonego boczku500ml żuru z butelki (zakwas)4 cebule4 liście laurowe3 ząbki czosnku100ml śmietany 18%6 ziemniaków4 łyżeczki majeranku6...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 431
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 512
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 498
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 657