Najnowsze przepisy
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 0
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 9
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 12
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 20
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 22
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 25
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 50
Biały barszcz z jajkiem na wędzonce

Mocny rozgrzewająca, pachnąca wędzonką i opalaną cebulką zupa z dodatkiem świątecznego jajka smakuje rewelacyjnie i szybko znika z talerzy naszych gości. Jest obowiązkową potrawą naszego Wielkanocnego stołu.Składniki:500g wędzonego boczku500ml żuru z butelki (zakwas)4 cebule4 liście laurowe3 ząbki czosnku100ml śmietany 18%6 ziemniaków4 łyżeczki majeranku6...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 688
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 733
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 727
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 708
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 893
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 864
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 826
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 674
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 475
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 343
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123