Biały blok czekoladowy
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/bialy-blok-czekoladowy/
Biały blok czekoladowy to smaki dzieciństwa… jeden kawałek na pewno przywoła Wasze wspomnienia. Można również zrobić w wersji z kakao. Blok najlepiej wykonać 2-3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Herbatniki miękną, masa tężeje i ładnie daje się pokroić. Bakalie kroimy na duże kawałeczki. Artykuł Biały blok czekoladowy pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 5
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 16
Aktywność fizyczna to jeden z najlepszych sposobów na... ⇖ 12
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 26
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 20
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 725
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 576
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 268
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 259
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 216









































