Biały blok czekoladowy
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/bialy-blok-czekoladowy/
Biały blok czekoladowy to smaki dzieciństwa… jeden kawałek na pewno przywoła Wasze wspomnienia. Można również zrobić w wersji z kakao. Blok najlepiej wykonać 2-3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Herbatniki miękną, masa tężeje i ładnie daje się pokroić. Bakalie kroimy na duże kawałeczki. Artykuł Biały blok czekoladowy pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 11
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 17
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 22
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 33
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 23
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1035
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 854
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 827
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 752
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 452
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 367









































