Biały blok czekoladowy
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/bialy-blok-czekoladowy/
Biały blok czekoladowy to smaki dzieciństwa… jeden kawałek na pewno przywoła Wasze wspomnienia. Można również zrobić w wersji z kakao. Blok najlepiej wykonać 2-3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Herbatniki miękną, masa tężeje i ładnie daje się pokroić. Bakalie kroimy na duże kawałeczki. Artykuł Biały blok czekoladowy pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 14
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 17
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 19
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 19
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 349
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 261
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 205
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 166
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 166
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 149
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 68
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 64









































