Biały blok czekoladowy
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/bialy-blok-czekoladowy/
Biały blok czekoladowy to smaki dzieciństwa… jeden kawałek na pewno przywoła Wasze wspomnienia. Można również zrobić w wersji z kakao. Blok najlepiej wykonać 2-3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Herbatniki miękną, masa tężeje i ładnie daje się pokroić. Bakalie kroimy na duże kawałeczki. Artykuł Biały blok czekoladowy pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Adwent to szczególny czas w ciągu całego roku, kiedy... ⇖ 16
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 16
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 9
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 9
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 16
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1889
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1100
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 928
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 858
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 809
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 506









































