Biały blok czekoladowy
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/bialy-blok-czekoladowy/
Biały blok czekoladowy to smaki dzieciństwa… jeden kawałek na pewno przywoła Wasze wspomnienia. Można również zrobić w wersji z kakao. Blok najlepiej wykonać 2-3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Herbatniki miękną, masa tężeje i ładnie daje się pokroić. Bakalie kroimy na duże kawałeczki. Artykuł Biały blok czekoladowy pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 11
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 17
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 23
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 211
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 17
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 22
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1979
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1116
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 949
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 869
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 824
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































