Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 3
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 5
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 12
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 27
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 18
Bigos – tradycyjna dla kuchni polskiej, litewskiej i białoruskiej potrawa z kapusty i mięsa.
Sposoby podawania Istnieje wiele sposobow przygotowywania bigosu i jego odmian. Wszystkie opieraja sie na tych samych, zasadniczych skladnikach, rozniac sie jedynie niektorymi dodatkami i kolejnoscia ich dodawania. Podstawowymi skladnikami bigosu staropolskiego jest drobno szatkowana kapusta kiszona, kapusta swieza (niekiedy uzywa sie tylko kiszonej), rozne gatunki miesa i wedlin, suszone grzyb...
Przepisy z bloga
Składniki :3 - 4 szt. jak najmniejszych gruszekCiasto:150... ⇖ 533
Jestem przekonany, że brownie z musem malinowym posmakuje... ⇖ 587
Składniki :250 ml śmietany do ubijania 30% lub 36% zimna7... ⇖ 598