Bigos dla 4 osób – tradycyjny przepis na wigilie i nie tylko.
Źródło: https://www.opowiastka.com/kulinaria/bigos-dla-4-osob/
Bigos to tradycyjne polskie danie, które jest rozpoznawalne na całym świecie. Jest to potrawa, której głównymi składnikami są kiszona kapusta i różne rodzaje mięsa. Przygotowanie tego dania wymaga trochę czasu, ale warto poświęcić trochę uwagi, ponieważ smak bigosu jest wyjątkowy i niepowtarzalny. Przepis, który przedstawiam poniżej, jest przeznaczony dla 4 osób. Składniki: – 500g kiszonej […] Artykuł Bigos dla 4 osób – tradycyjny przepis na wigilie i...
Najnowsze przepisy
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 21
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 19
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 17
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 98
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Brokuł, znany również jako kapusta różyczkowa, jest... ⇖ 343
Zupa krem z dyni to klasyczne danie, które idealnie nadaje... ⇖ 368
Krewetki z makaronem i parmezanem to pyszne danie, które... ⇖ 365
Szaszłyki to popularne danie grillowe pochodzące z kuchni... ⇖ 386
Makaroniki to słodkie, kolorowe i delikatne ciasteczka z... ⇖ 365
Kurczak z piekarnika z pomidorkami to smaczne i zdrowe... ⇖ 473
Racuchy z jabłkiem to przysmak, który już od wieków... ⇖ 442
Bulion rybny to smakowita podstawa do wielu dań, które... ⇖ 356
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 414
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 314
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 254
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 202
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 136
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 98








































