Bigos po cygańsku z klopsikami

Bigos po cygańsku z klopsikami to pulpeciki w sosie pomidorowym w towarzystwie warzyw takich jak pieczarki, papryka, cebula oraz ogórki konserwowe. Jest to super pomysł na wykorzystanie mięsa mielonego i spróbowanie czegoś innego niż tradycyjne mielone, czy spaghetti. Jest to doskonałe danie na ciepło na imprezę, święta, czy po prostu na obiad. Ostatnio zrobiłam cały garnek, to...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 152
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 30
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 26
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 30
Soczysta, chrupiąca, słodka, czasem pikantna – papryka... ⇖ 35
Domowy sos pomidorowy to nie tylko pasteryzowane przetwory... ⇖ 36
Carpaccio z buraka po raz pierwszy spróbowałam w małej... ⇖ 54
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 52
Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204