Bigos świąteczny z kiszonej kapusty.
Źródło: https://www.swojskiejedzonko72.com.pl/2020/12/bigos-swiateczny-z-kiszonej-kapusty.html
Święta już niebawem a mianowicie dokładnie za dwa tygodnie, dlatego już wczoraj postanowiłam ugotować bigos aby go przetestować czy wyjdzie pyszny. Zapewne każdy ma swój sprawdzony przepis na bigos i każdy gotuje go inaczej. Ja nie gotuję bigosu przez trzy dni bo to nie ma sensu jak ma być dobry to wystarczy jeden dzień go gotować. Zawsze mój dziadek mówił " Aby bigos...
Najnowsze przepisy
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 0
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 13
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 13
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 4
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 25
Przepisy z bloga
No tak nie byłabym sobą abym nie podzieliła się z wami... ⇖ 50
Kochamy zupy każdego rodzaju nie ma wyjątku ważne aby w... ⇖ 50
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja... ⇖ 67
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 83
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 80
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla... ⇖ 93
Witam serdecznie jak to mówią człowiek uczy się całe... ⇖ 102
Dziś mam dla was przepis na paprykarz tak z racji tego iż... ⇖ 154
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1699
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 988
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 537
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 471
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































