Bigos świąteczny

Bigos – lubicie? Ja muszę przyznać, że przepadam choć moi domownicy niekoniecznie… A wy? Jak często go przygotowujecie? Tylko na święta czy również bez okazji? Uwielbiam tradycyjny bigos, na samej kiszonej kapuście, z mięsiwem, grzybkami suszonymi, wędzonymi śliwkami, podlany winem. Kwaśny i aromatyczny, gotowany 3 dni. Rarytas! Pamiętajcie też, że bigos świetnie się mrozi – … Artykuł Bigos świąteczny pochodzi z serwisu Dorota Smakuje.
Najnowsze przepisy
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 8
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 18
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 16
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 27
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Pieczona owsianka ze śliwkami airfryer Kiedy dostałam... ⇖ 51
Kiszone buraki, ze swoim głębokim, ziemistym aromatem i... ⇖ 42
Cześć kochani! Rok szkolny rozpoczęty, ale u nas to... ⇖ 47
Klopsiki z cukinią z airfryer czyli mój sprytny sposób... ⇖ 56
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 127
Sushi z awokado i łososiem Sushi to nie tylko japońska... ⇖ 173
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1914
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 299
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 268
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 259
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 227
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 213
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 190