Bigos z kapusty pekińskiej i kurek
		Źródło: https://pieprzyczfantazja.blogspot.com/2019/08/bigos-z-kapusty-pekinskiej-i-kurek.html
		Czesc!Taka kapuste mozna podac jako dodatek do miesa albo zjesc solo. Zrobilam taka na obiad i zjedlismy bez dodatkow. Bardzo smaczne, inne niz dotychczas jedzenie.Skladniki:* 1,2 kg kapusty pekinskiej* 0,5 kg kurek* 1 cebula* 20 dkg boczku* smietana 18%* sol, pieprz* koperek, natka pietruszki* maslo* 1 plaska lyzka maki (opcjonalnie)Kurki umylam i smazylam na 1,5 lyzki masla przez ok. 6-7 minut.B...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 5
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Sałatka śledziowa z pieczarkami.Tu użyłam pieczarek... ⇖ 1148
Gulasz z szynki.Szynka jak dla mnie nie jest wdzięcznym... ⇖ 901
Pyszna odmiana mięsa z piersi kurczakaW domu bardzo je... ⇖ 964
Piernik parzony na sztucznym miodzie.Tańsza alternatywa... ⇖ 896
Pierś z kurczaka z pieczarkami w sosie pomidorowym.Bardzo... ⇖ 940
Łaciata Krówka - to przepis z mojego starego zeszytu.... ⇖ 4524
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































