Bigos z kapusty pekińskiej
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/09/bigos-z-kapusty-pekinskiej.html
Bigos z kapusty pekińskiejEkspresowy bigos z kapusty pekińskiej z dobrą, podwędzaną kiełbasą i pieczarkami jako samodzielne danie lub dodatek do obiadu. Największą zaletą tego bigosu jest doskonały smak i bardzo szybkie wykonanie.Składniki:70-80 dkg kapusty pekińskiej30 dkg kiełbasy śląskiej lub jałowcowej1 duża cebula40 dkg pieczarekszklanka passaty pomidorowej lub 2 łyżki koncentratu pomidorowegosól, pieprz, papryka i cukier2 łyżki maggi3-4 łyżki olejugarść...
Najnowsze przepisy
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 3
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 11
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 17
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 34
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 40
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 87
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 122
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 591
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 278
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 267
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218






































