Bigos z kapusty pekińskiej
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/09/bigos-z-kapusty-pekinskiej.html
Bigos z kapusty pekińskiejEkspresowy bigos z kapusty pekińskiej z dobrą, podwędzaną kiełbasą i pieczarkami jako samodzielne danie lub dodatek do obiadu. Największą zaletą tego bigosu jest doskonały smak i bardzo szybkie wykonanie.Składniki:70-80 dkg kapusty pekińskiej30 dkg kiełbasy śląskiej lub jałowcowej1 duża cebula40 dkg pieczarekszklanka passaty pomidorowej lub 2 łyżki koncentratu pomidorowegosól, pieprz, papryka i cukier2 łyżki maggi3-4 łyżki olejugarść...
Najnowsze przepisy
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 11
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 12
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 44
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 34
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 71
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 686
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy... ⇖ 119
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 686
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 464
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 182
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 164







































