Najnowsze przepisy
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 5
Ciasto porzeczkowa krówka to pyszny deser, który łączy... ⇖ 41
Przepis na sernik z jabłkami i kruszonką z cynamonem! Ten... ⇖ 40
Dziś przepis na placki ziemniaczane, do których dodatkiem... ⇖ 23
Jesienne leczo z curry, dynią, bakłażanem, pieczarkami i... ⇖ 30
Ziemniaki z kiełbasą i warzywami to klasyczne danie... ⇖ 59
Bigos z kapusty pekińskiej
Bigos z kapusty pekińskiejEkspresowy bigos z kapusty pekińskiej z dobrą, podwędzaną kiełbasą i pieczarkami jako samodzielne danie lub dodatek do obiadu. Największą zaletą tego bigosu jest doskonały smak i bardzo szybkie wykonanie.Składniki:70-80 dkg kapusty pekińskiej30 dkg kiełbasy śląskiej lub jałowcowej1 duża cebula40 dkg pieczarekszklanka passaty pomidorowej lub 2 łyżki koncentratu pomidorowegosól, pieprz, papryka i cukier2 łyżki maggi3-4 łyżki olejugarść...
Przepisy z bloga
Domowy budyń z sokiem malinowymBudyń waniliowy robiony... ⇖ 40
Surówka z czerwonej kapustyProsta i smaczna surówka z... ⇖ 40
Surówka z marchewki i jabłka do obiaduSurówka z dwóch... ⇖ 52
Jabłecznik lukrowanyJesienią najsmaczniejsze ciasta to te... ⇖ 96
Surówka z kapusty pekińskiej do obiaduProsta surówka do... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Międzynarodowy Dzień Kawy, obchodzony 1 października, to... ⇖ 66
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 61
Ziemniaki z kiełbasą i warzywami to klasyczne danie... ⇖ 59
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce... ⇖ 55
Super błyskawiczne i bardzo smaczne ciasto marchewkowe z... ⇖ 55
Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami Szukacie... ⇖ 53
Te kultowe zapiekanki jak dawniej przywołują wspomnienia... ⇖ 52