Bigos z kapusty pekińskiej

Kapusta pekińska to zdrowe warzywo. Bigos z niej jest pyszny i zdrowy. Szczególnie dla osób, którym kiszona biała kapsuta nie służy. Super dodatkiem będzie też kimchi. Można dodać pieczarki. Ja ich nie dałam, ale bardzo polecam je dodać, jeśli macie.SKŁADNIKI:kapusta pekińska 1 sztukacebulamarchewka średniej wielkościziele angielskie 2-3 sztliść laurowypieprz biały 1/2 łyżeczkiboczek w kostkach 1 opakowanieolej2-4 łyżeczki koncentratu pomidorowego (w zależności od...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 19
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 18
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 53
Znudziło ci się ciasto marchewkowe? Zrób ze mną ciasto... ⇖ 74
Rozgrzewająca chińska zupa jajeczna, znana jako Dàn Huā... ⇖ 72
Bardzo ucieszyłam się, kiedy w moje ręce trafi blender... ⇖ 64
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 74
Odchudzający koktajl inspirowany przepisem dr. Marka... ⇖ 91
Lato aż prosi się o lekkie, owocowe desery. Te domowe... ⇖ 97
Domowe najlepsze! Wiadomo.Lody wiśniowo-bananowe z 2... ⇖ 78
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204