Bigos z kapusty słodkiej i kiszonej – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2024/02/bigos-z-kapusty-sodkiej-i-kiszonej.html
Bigos z kapusty słodkiej i kiszonej – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Sporne, gmina Korczyna, powiat krośnieński Zapytałam Was kiedyś na Facebooku, jaki bigos jada się u Was w domu – z kapusty kiszonej czy mieszanej, z przecierem pomidorowym czy bez. Byłam ciekawa, czy nasz region jest pod tym względem jednomyślny. Odpowiedzi było wiele, a wniosek jest taki, że na Podkarpaciu...
Najnowsze przepisy
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 13
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 13
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 7
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 36
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 41
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1655
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 826
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 679
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 589
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 566
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 527
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 468
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































