Bigos z kapusty słodkiej i kiszonej – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2024/02/bigos-z-kapusty-sodkiej-i-kiszonej.html
Bigos z kapusty słodkiej i kiszonej – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Sporne, gmina Korczyna, powiat krośnieński Zapytałam Was kiedyś na Facebooku, jaki bigos jada się u Was w domu – z kapusty kiszonej czy mieszanej, z przecierem pomidorowym czy bez. Byłam ciekawa, czy nasz region jest pod tym względem jednomyślny. Odpowiedzi było wiele, a wniosek jest taki, że na Podkarpaciu...
Najnowsze przepisy
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 10
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 23
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 16
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 109
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 23
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1405
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 647
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 546
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 494
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 446
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 440
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 426
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 333








































