Bigos z kapusty słodkiej i kiszonej – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2024/02/bigos-z-kapusty-sodkiej-i-kiszonej.html
Bigos z kapusty słodkiej i kiszonej – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Sporne, gmina Korczyna, powiat krośnieński Zapytałam Was kiedyś na Facebooku, jaki bigos jada się u Was w domu – z kapusty kiszonej czy mieszanej, z przecierem pomidorowym czy bez. Byłam ciekawa, czy nasz region jest pod tym względem jednomyślny. Odpowiedzi było wiele, a wniosek jest taki, że na Podkarpaciu...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 3
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 5
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 9
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 11
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 23
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 99
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 484
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 477
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 396
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 375
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 363
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 235
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234









































