Bigos

Przepis na tradycyjny, polski bigos, z wieloma rodzajami mies, z grzybami, sliwkami, winem.Nasz ulubiony bigos!Im dluzej gotowany, odgrzewany tym lepszy:)Najwspanialszy po kilku dniach, dlatego najlepiej rozpoczac gotowanie kilka dni przed podaniem.Skladniki:800g kapusty kiszonej1kg kapusty bialej500g wieprzowiny (u mnie karczek) 500g kielbasy300g boczku wedzonego500g miesa drobiowego ( u mn...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 25
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Jako, ze sezon truskawkowy w pelni, przygotowalam dla Was... ⇖ 876
Pyszny, kremowy, orzezwiajacy, letni tort.Nie wymaga... ⇖ 983
Jestesmy uzaleznieni od hummusu.Hummus jest the best!Do... ⇖ 875
Makaron, makaron, moj ukochany makaron:) Absolutnie pyszne,... ⇖ 926
Oblednie lekki, delikatny, nieziemsko pyszny, jeden z moich... ⇖ 891
Świeta wielkanocne zblizaja sie wielkimi krokami, z tej... ⇖ 865
Pyszna wariacja , na temat klasycznego mielonego, ktory... ⇖ 882
Lekki, delikatny, puszysty, slodki, ale nie za slodki,... ⇖ 805
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 783
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 323
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 278
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 207
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 203