Bigos

Przepis na tradycyjny, polski bigos, z wieloma rodzajami mies, z grzybami, sliwkami, winem.Nasz ulubiony bigos!Im dluzej gotowany, odgrzewany tym lepszy:)Najwspanialszy po kilku dniach, dlatego najlepiej rozpoczac gotowanie kilka dni przed podaniem.Skladniki:800g kapusty kiszonej1kg kapusty bialej500g wieprzowiny (u mnie karczek) 500g kielbasy300g boczku wedzonego500g miesa drobiowego ( u mn...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 9
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Jako, ze sezon truskawkowy w pelni, przygotowalam dla Was... ⇖ 858
Pyszny, kremowy, orzezwiajacy, letni tort.Nie wymaga... ⇖ 968
Jestesmy uzaleznieni od hummusu.Hummus jest the best!Do... ⇖ 861
Makaron, makaron, moj ukochany makaron:) Absolutnie pyszne,... ⇖ 905
Oblednie lekki, delikatny, nieziemsko pyszny, jeden z moich... ⇖ 871
Świeta wielkanocne zblizaja sie wielkimi krokami, z tej... ⇖ 843
Pyszna wariacja , na temat klasycznego mielonego, ktory... ⇖ 863
Lekki, delikatny, puszysty, slodki, ale nie za slodki,... ⇖ 784
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1985
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 320
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 287
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 236
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199