Bigos
Źródło: https://smaacznykasek.blogspot.com/2013/11/bigos.html
Przepis na tradycyjny, polski bigos, z wieloma rodzajami mies, z grzybami, sliwkami, winem.Nasz ulubiony bigos!Im dluzej gotowany, odgrzewany tym lepszy:)Najwspanialszy po kilku dniach, dlatego najlepiej rozpoczac gotowanie kilka dni przed podaniem.Skladniki:800g kapusty kiszonej1kg kapusty bialej500g wieprzowiny (u mnie karczek) 500g kielbasy300g boczku wedzonego500g miesa drobiowego ( u mn...
Najnowsze przepisy
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 5
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 12
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 6
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przygode z moim blogiem rozpoczne od dodania przepisu na... ⇖ 845
Musze sie przyznac, ze do niedawna pesto i serek ricotta w... ⇖ 568
Sezon truskawkowy w pelni, a moja buzia cieszy sie z tego... ⇖ 538
Ostatnio w naszej lodowce zawsze mozna znalezc zapasowy... ⇖ 887
Przegladajac blogi w poszukiwaniu kolejnych sympatycznych... ⇖ 602
Dania z uzyciem tortilli sa zawsze smaczne, ale rowniez... ⇖ 549
Sezon na szparagi w pelni, to i u mnie w kuchni musialy sie... ⇖ 468
Uwielbiam wszelkiego rodzaju dania makaronowe, poczawszy od... ⇖ 573
Wiem, wiem truskawki, znowu truskawki:) Nic nie poradze na... ⇖ 471
Czasem miewam gorsze dni, dni kiedy lapie mnie tak zwany ... ⇖ 470
Jestesmy entuzjastami wszelkich pasztetow. Pieklam je juz... ⇖ 567
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1649
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 776
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 588
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 524
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































