Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 2
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 22
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 12
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 22
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 14
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 31
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 22
BISZKOPT CZEKOLADOWY GENUEŃSKI
Biszkopt czekoladowy z dodatkiem masła, to kakaowa wersja znanego Wam biszkoptu genueńskiego. Gdy zaczęłam testować kakaowy biszkopt genueński wychodził mi on suchy, mimo dodatku masła. Kruszył się podczas krojenia i do tego miał gorzkawy posmak. Chodziło mi po głowie, aby zwiększyć ilość cukru tak jak w innych moich biszkoptach kakaowych. Jednak we wszystkich przepisach na biszkopt genueński kakaowy, które znalazłam w internecie, było mniej cukru. Więc skoro innym ten...
Przepisy z bloga
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 81
Smaczny krem maślany do tynkowania tortu to temat... ⇖ 40
Jak pokroić tort? Krojenie tortu dla niektórych może... ⇖ 50