Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 24
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 58
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 42
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Biszkopt francuski maślany
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty do wykonania. Harmonijnie łączy się z różnymi kremami. Doskonały do użycia jako ciasto tortowe. Sekret jego walorów tkwi w porządnym ubiciu masy jajecznej.Składniki na formę 20 cm:6 jaj średniej wielkości40 g skrobi kukurydzianej150 g cukru10 g cukru wanilinowego140 g mąki80 g masła 82 %Sposób wykonania:Jajka całe (nie rozdzielamy białek od żółtek) wbijamy do misy miksera, wsypujemy cały cukier i cukier...
Przepisy z bloga
Ciasteczka owsiane korzenneSzybkie ciasteczka owsiane,... ⇖ 28
Przekąska z ciasta francuskiegoBardzo prosta przekąska... ⇖ 78
Sałatka ziemniaczana na szybkoProsta, smaczna sałatka... ⇖ 38
Bitki schabowe z cebulą i pieczarkami Bitki ze schabu z... ⇖ 46
Chleb z ziarnami na dwie foremkiDuża porcja chleba na dwie... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3892
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3497
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1423
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 927
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 812
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789