Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 35
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 72
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 52
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 12
Biszkopt który zawsze się udaje
Klasyczny biszkopt. Pieczony bez dodatku proszku do pieczenia, nie opadajacy. Biszkopt rosnie tylko dzieki dokladnemu, prawidlowemu ubiciu bialek i delikatnemu ich wymieszaniu z maka. Po upieczeniu mozna opuscic forme z ciastem z 30 cm wysokosci na podloge lecz nie jest to konieczne. Polecam! Skladniki:4 jajka3/4 szklanki cukru1/2 szklanki maki pszennej1/2 szklanki skrobi lub maki ziemniacza...
Przepisy z bloga
Idealne na zimowe śniadanie!Składniki:70 g mąki1 jajko2... ⇖ 363
Pyszny, letni i zdrowy obiadek. Do moich pulpecików... ⇖ 3965
Domowy deser dla najmłodszych, bez dodatku chemi i cukru.... ⇖ 505
Ciasto styropian lub inaczej zwane sernikiem bez sera. W... ⇖ 766
Babka marmurkowa. Puszysta i miękka a do tego bardzo... ⇖ 740