Biszkopt subtelny z rabarbarem w śmietanie
Źródło: https://www.kronikapiekarnika.pl/2020/05/biszkopt-subtelny-z-rabarbarem-w.html
Rabarbar.Znów nie potrafiłam mu się oprzeć i przejść obojętnieobok pęczka grubych gałązek, związanych gumką.Po poprzednim jego wykorzystaniu w puchatym śmietanowcu,miałam niedosyt i długo jeszcze mieć go będę. Dobrze,że to początek maja.Tym razem rabarbar trafił pomiędzy miękkie biszkoptowe blaty,w towarzystwie bitej śmietany.Wszystko w tym wypieku określić można mianem...
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 21
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 18
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 28
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 44
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 21
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 19
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 33
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 86
Wracam z poczuciem zaniedbania Kroniki.Ale z wyjątkowym... ⇖ 111
Gorąco.. po wyciagnięciu kolejnego pudełka z lodami z... ⇖ 171
To nie wypiek z dziś, choć nie powiem,kto wie, czy zaraz... ⇖ 148
Śpieszę do Was w niedzielny poranek,może znajdziecie... ⇖ 175
Dziś mam dla Was deser.Zastanawialiście się, czy to już... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1886
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1278
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 755
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 707
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 620
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 613
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 580
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 498
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 492
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 480









































