Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 8
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 8
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 11
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym przepisPlacki... ⇖ 21
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 40
Elegancja na talerzu – Roladki z Cukinii z Serem i... ⇖ 40
13 listopada 2024 roku nakładem wydawnictwa HarperCollins... ⇖ 21
Biszkopt z gorącą czekoladą
Biszkopt z gorącą czekoladą Biszkopt mocno czekoladowy . Doskonały jako baza do tortów i ciast. Po upieczeniu i przestudzeniu można go od razu kroić i przekładać kremami. Jest tak wilgotny, że nie trzeba go nasączać.Składniki:forma 20 cm, składniki w temperaturze pokojowej180 g mąki pszennej tortowej40 g kakao8 g proszku do pieczenia4 średnie jaja Mszczypta soli8 g cukru wanilinowego150 g cukru180 ml mleka50 g masła50 g gorzkiej czekolady ( 50 – 60 % kakao)Sposób...
Przepisy z bloga
Przekąska z ciasta francuskiegoBardzo prosta przekąska... ⇖ 62
Sałatka ziemniaczana na szybkoProsta, smaczna sałatka... ⇖ 31
Bitki schabowe z cebulą i pieczarkami Bitki ze schabu z... ⇖ 42
Chleb z ziarnami na dwie foremkiDuża porcja chleba na dwie... ⇖ 52
Ciasto Czarny KsiążęCiasto mocno czekoladowe i wilgotne... ⇖ 74
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3443
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3300
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2188
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 743
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 729
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 705
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 653