Biszkopt z jabłkami

Puszysty i delikatny biszkopt z zatopionymi, pieczonymi jabłkami. Składniki ( na blaszkę o wymiarach ok. 22 x 30 cm )-5 jajek-3/4 szklanki cukru-szklanka mąki-płaska łyżeczka proszku do pieczenia-aromat-4 średnie, twarde jabłka oraz jedno duże do dekoracji Jabłka obieramy, wycinamy gniazda nasienne i kroimy na cienkie półksiężyce.Można...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 9
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 14
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 19
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 62
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 108
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 270
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 398
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2118
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 323
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276