BITKI WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM. Z GRZYBAMI.
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2020/08/woowina-w-sosie-wasnym-z-grzybami.html
Klasyczne, ale jakże pyszne danie obiadowe. Bo kto z nas nie lubi mięciutkiego mięsa, zatopionego w ciemnym, aromatycznym sosie? ????Składniki:kilka plastrów udźca wołowego1/2 szkl suszonych grzybów2 cebule3 ząbki czosnkusólpieprzziele angielskieliść laurowymajeranek2 łyżki mąkismalec do smażeniaWykonanie:Grzyby zalewamy wodą. Moczymy ok 1 h. Mięso kroimy na...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 15
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 11
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 24
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 40
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 63
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 105
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 456
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 392
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 357
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 229
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































