BITKI WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM. Z GRZYBAMI.
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2020/08/woowina-w-sosie-wasnym-z-grzybami.html
Klasyczne, ale jakże pyszne danie obiadowe. Bo kto z nas nie lubi mięciutkiego mięsa, zatopionego w ciemnym, aromatycznym sosie? ????Składniki:kilka plastrów udźca wołowego1/2 szkl suszonych grzybów2 cebule3 ząbki czosnkusólpieprzziele angielskieliść laurowymajeranek2 łyżki mąkismalec do smażeniaWykonanie:Grzyby zalewamy wodą. Moczymy ok 1 h. Mięso kroimy na...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 11
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 13
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 26
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 19
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 22
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 44
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 64
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 106
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 568
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 481
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 404
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 369
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 245
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245









































