Bitki z udźca wołowego
Źródło: https://www.zamieszanewgarze.com/2021/05/bitki-z-udzca-woowego.html
Na obiad polecam pyszne, mięciutkie bitki wołowe w gęstym sosie.Składniki1 kgudźca wołowego1duża cebula4 ząbkiczosnku1 łyżkaproszku z suszonych grzybów2ziela angielskie2 listkilaurowemąka ryżowa do obtoczenia mięsaolej z pestek winogron do smażeniaok 700 ml rosołu albo bulionusól, świeżo zmielony pieprz, czosnek...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 20
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 26
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 29
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 31
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Sos paprykowy robi się ekspresowo i stanowi pyszny dodatek... ⇖ 72
Podzielę się z Wami moim kolejnym ekspresowym daniem na... ⇖ 144
Zachęcam do przygotowania takiego prostego ryżu na mleku... ⇖ 177
Jak nie mam czasu i brak pomysłu na obiad to za zwyczaj... ⇖ 218
Zapiekanka ze śmietanką i serem nie jest fit daniem ale... ⇖ 222
Na niedzielny obiad polecam pyszny schab w sosie własnym,... ⇖ 408
Bardzo lubimy takie szybkie i pożywne zapiekanki na... ⇖ 279
O tej porze roku wykorzystuje do maksimum, pyszne,... ⇖ 291
Kolejne danie, które wymaga kilku składników i tylko 20... ⇖ 378
Pyszny i sycący gulasz wołowy - idealny do zabrania w... ⇖ 347
Kolejna moja propozycja na super szybki i smaczny makaron z... ⇖ 328
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3152
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1525
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 863
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 771
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 736
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 720
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































