Najnowsze przepisy
Cześć wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia! Dziś mam... ⇖ 17
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 8
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 20
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 9
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 29
Bliny
Wszyscy wiedza ze bliny to danie kuchni rosyjskiej, bialoruskiej, ukrainskiej.Bliny to nalesniki z ciasta drozdzowego z maki pszenno - gryczanej lub zytnio - gryczanej.Wspolczesnie dopuszcza sie modyfikacje.Podaje sie je bez niczego albo ze smietana kwasna lub z ryba np. lososiem lub ekskluzywnie z kawiorem.Najwazniejsze aby podczas podawania byly cieple i wilgotne.Mozna je tez podawac na slodko.M...
Przepisy z bloga
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 66
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 27