Najnowsze przepisy
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 4
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 9
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 7
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 24
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 18
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 19
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 36
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 24
Blok czekoladowy

Blok czekoladowy to niezaprzeczalnie symbol dzieciństwa. Dzisiaj zamiast wody mogę dodać mleko, a zamiast margaryny masło, ale smak, który nadaje mu mleko w proszku, pozostaje niezmienny i wciąż tak samo urzekający. Do tego ulubione bakalie i już można się przenieść kilka…dziesiąt lat wstecz ???? Uwaga: szklanka 200 ml Składniki: 2 ¼ szklanki mleka w proszku 3 czubate łyżki kakao 125 ml mleka 250 g masła 1 szklanka cukru Dodatkowo: 2 garście migdałów w słupkach 10...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 145
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 37
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 36
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 27