Najnowsze przepisy
W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie... ⇖ 15
Szklanka kaszy jęczmiennej pęczak (250 ml) waży około... ⇖ 20
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 31
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 26
bób podsmażany w airfryer...

Składniki: bób świeży 1 kg, sól 2 łyżeczki, pieprz mielony 1/2 łyżeczki, ząbki czosnku 5 ząbków, masło 1 łyżka, koperek 1 pęczek Bób świeży zalać wodą, gotować do miękkości, po ugotowaniu nadmiar wody wylać.Do gorącego bobu dać masło, sól, pieprz mielony, wyciśnięty z praski czosnek i wysypać do foremki silikonowej 22 cm.Włożyć do airfryer, ustawić program warzywa, 200C, 8 minut, po tym czasie dodać posiekany koperek i gotowe, można zajadać, nam smakuje...
Przepisy z bloga
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 26
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3350
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1827
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1241
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1238
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1107
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 941
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 768
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 728
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 610