Bób w śmietanie z majerankiem i cząbrem – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2018/07/bob-w-smietanie-z-majerankiem-i-czabrem.html
Bob w smietanie z majerankiem i czabrem - kuchnia podkarpackaCzytajac o dawnej kuchni z regionu Polski poludniowo-wschodniej wsrod popularnych roslin straczkowych bob czesto bywa wymieniany jako pierwszy. Z biegiem czasu jednak zostal on wyparty przez groch i fasole. Byc moze dzieje sie tak ze wzgledow praktycznych. Fasola i groch doskonale sie susza i mozna ich uzywac caly rok, natomiast bob najl...
Najnowsze przepisy
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 16
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 16
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 14
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 18
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 58
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 61
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3664
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2306
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1658
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 926
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 879
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































